Κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης & B2B λύσεων στην ΝΑ Ευρώπη

Η IMPACT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EDI ΑΠΟ ΤΟ 2002.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ Β2Β ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ IMPACT ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
WE DO CONNECT.

Η IMPACT είναι μέλος του ομίλου εταιρειών SOFTONE

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ
ΣΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ
60% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΑΓΟΡΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ

+50.000

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΑΠΟ

+100

ΧΩΡΕΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΙ

+50εκ.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Ενισχύουμε την ασφαλή & αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων.

Εξελισσόμαστε. Πρωτοπορούμε. Δημιουργούμε.

WE DO CONNECT.

 

IMPACT
Καινοτομία στην αυτοματοποίηση B2B διαδικασιών

1998

Η IMPACT ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1998,

ως μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Οι ιδρυτές της εταιρείας, Ιωάννης Τερψίδης και Βίλλιαμ Δράκος έθεσαν αρχικά ως κύριο αντικείμενο της δραστηριότητας της εταιρείας τη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές με κέντρο το διαδίκτυο, βασιζόμενοι στην σημαντική εμπειρία που είχαν αποκομίσει από τη συμμετοχή τους στην ομάδα έρευνας του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (E-Business Research Center ELTRUN of the Athens University of Economics and Business).

2001

Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου & συστήματα ηλεκτρονικών μικροπληρωμών

H IMPACT, είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (eMarketplaces) και συστήματα ηλεκτρονικών μικροπληρωμών (micropayment systems).

Η σημαντική αυτή διάκριση γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεχή επένδυση της εταιρείας στη χρήση νέων τεχνολογιών και στην αξιοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένων πρακτικών στην ανάπτυξη λογισμικού.
Το “Yassas.com” ήταν το πρώτο και μεγαλύτερο Β2Β Marketplace στην Ευρώπη απευθυνόμενο σε εμπορικούς συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και στο χώρο της μαζικής εστίασης (HORECA).

2002

1η υπηρεσία EDI στην Ελλάδα και στη ΝA Ευρώπη

Έτος ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας. Η IMPACT ξεκινά την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας EDI Connect για την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ εμπορικών συνεργατών, μία υπηρεσία όπου μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες λιανεμπορίου όπως η αλυσίδα Praktiker και Carrefour, υιοθετούν άμεσα.

Βραβεία RAD από την Microsoft Europe

Το ίδιο έτος η IMPACT βραβεύεται στο διεθνή διαγωνισμό RAD Awards από την Microsoft Europe για την καινοτόμα και πρωτοποριακή λύση διαχείρισης και παρακολούθησης της εφοδιαστικής αλυσίδας (eBusiness supply chain management solution) ανταγωνιζόμενη κορυφαίες εταιρείες του είδους σε διεθνές επίπεδο.

2006

Υπηρεσία EDI Connect

Αλλάζει πλέον η νομική μορφή της εταιρείας, σε Ανώνυμη Εταιρεία. Η συσσωρευμένη εμπειρία της IMPACT, η τεχνογνωσία της και η διαρκής έρευνα σε νέες τεχνολογίες ώθησαν την εταιρεία να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης (EDI) το 2007. Η πρωτοποριακή αυτή λύση βασίζεται σε τεχνολογίες αιχμής, είναι απολύτως εναρμονισμένη με την Ελληνική Νομοθεσία και τοποθετεί την IMPACT στην πρώτη θέση της κατηγορίας ως πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Ελληνική αγορά.

2007

Gold Microsoft Certified Partner

Η εταιρεία λαμβάνει την διάκριση Gold Microsoft Certified Partner, ενώ το 2009 η IMPACT συμπεριλαμβάνεται στη λίστα ICAP μεταξύ των ισχυρότερων εταιρειών στην Ελλάδα (Strongest Companies in Greece).

2012

Υπηρεσία Paperless Connect

Η IMPACT ξεκινά την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Paperless Connect, μίας καινοτόμας συνεργατικής πλατφόρμας ανταλλαγής ηλεκτρονικών παραστατικών της οποίας ο σχεδιασμός στηρίζεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, μία υπηρεσία η οποία επιτρέπει την απρόσκοπτη και ασφαλή ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών μεταξύ εμπορικών συνεργατών.

2014

Επέκταση στη Σερβία

Σύμφωνα με το πλάνο στρατηγικής ανάπτυξής της, η IMPACT επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και ειδικότερα στην περιοχή της Σερβίας, υλοποιώντας σε λιγότερο από 6 μήνες, ένα έργο διασύνδεσης της Ahold Delhaize με περισσότερους από 60 προμηθευτές της για την ανταλλαγή περισσότερων από 1,5 εκατ. ηλεκτρονικών παραστατικών ετησίως.

Νέος μέτοχος: Quest Holdings

Το Δεκέμβριο του 2014 ο Όμιλος Quest, o μεγαλύτερος όμιλος εταιρειών πληροφορικής στην ΝΑ Ευρώπη συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας σε ποσοστό 20%, καθιστώντας πλέον τον Όμιλο Quest στρατηγικό συνεργάτη της IMPACT και σημαντικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

2017

WE DO CONNECT

Η IMPACT παρουσιάζει στην αγορά τη νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα B2B υπηρεσιών με τον τίτλο WE DO CONNECT η οποία περιλαμβάνει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης EDI Connect και Paperless Connect.

Επέκταση στην Πολωνία

Η IMPACT ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης με την ίδρυση επιχειρηματικής μονάδας στην περιοχή της Κρακοβίας, η οποία έχει ως αποστολή την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην τοπική αγορά.

2022

Μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE

Η SoftOne και η IMPACT ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το μεγαλύτερο εταιρικό σχήμα διάθεσης λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, supply chain και διασύνδεσης επιχειρήσεων στη ΝΑ Ευρώπη.

IMPACT

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σου

 

περισσότερα από
20 χρόνια εμπειρίας
στην υλοποίηση μεγάλων & σύνθετων έργων ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

είναι ο
έμπιστος σύμβουλος
για τις μεγαλύτερες και πλέον επιτυχημένες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς, με άριστη γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς ως μέλος του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης (European E-Invoicing Service Providers Association, EESPA.

με
αποδεδειγμένη εμπειρία
στην υλοποίηση σύνθετων έργων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, πολλά από τα οποία αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς (case study) σε διεθνές επίπεδο.

καλύπτει
σε εύρος 360o
τις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης
για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ηλεκτρονική τιμολόγηση & στην αυτοματοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

λειτουργεί το
μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων υποστηρίζοντας:
+50.000 επιχειρήσεις, σε περισσότερες από
100 χώρες, διακινώντας περισσότερα από
50 εκατ. συναλλαγές ετησίως.

είναι μια
οικονομικά υγιής επιχείρηση
και μέλος του ομίλου SOFTONE.

Νέα & Εξελίξεις
για τις υπηρεσίες μας

Paperless connect
McCANN Athens επιλέγει την IMPACT για συνεργάτη της στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Η McCANN Athens, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της διαφήμισης, επέλεξε τις υπηρεσίες Connect της IMPACT [...]
Archiving
Η EUROSYST επέλεξε τη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αρχειοθέτησης της IMPACT μέσω της Business Exchanges
Η EUROSYST AEBE κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επαγγελματικής τροφοδοσίας στην Ελλάδα [...]
Archiving
Η Πετσιάβας Α.Ε. επιλέγει τη λύση της IMPACT για την Ηλεκτρονική Αρχειθέτηση των παραστατικών της
Η εταιρεία ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε. είναι μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων [...]
Archiving
Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης Archiving Connect της IMPACT υποστηρίζει το πρόγραμμα "Κάρτα Αγρότη"
Η IMPACT έχει ήδη υλοποιήσει με επιτυχία τις διαδικασίες για τη διασύνδεση και αυτόματη επικοινωνία [...]