We Do Connect
Ηλεκτρονική
Τιμολόγηση

Σε καλωσορίζουμε στη νέα εποχή!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι η αυτοματοποίηση της διαδικασίας τιμολόγησης. Αφορά στην δημιουργία των παραστατικών σου σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) και την αποστολή προς τους πελάτες σου. Τα αρχεία αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για εσένα και τους πελάτες σου, να εκτυπωθούν σε χαρτί.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

 • Έχεις όλα τα παραστατικά ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να τα τυπώνεις σε χαρτί.
 • Οι πελάτες σου παραλαμβάνουν εγγυημένα τα παραστατικά μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας.
 • Ασχολείσαι με το αντικείμενο εργασίας σου και η αρχειοθέτηση αποτελεί για εσένα παρελθόν.
 • Απλά εκδίδεις το παραστατικό στο σύστημα που έχεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης.
 • Ελευθερώνεις τον χρόνο σου και μειώνεις το κόστος σου!

Το σκέφτεσαι ακόμα; Don’t be busy! Be productive!

Έχουμε
τις απαντήσεις
σε όλα αυτά
που σκέφτεσαι!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;

Το ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι αυτό που εκδίδεις από το σύστημά σου σήμερα, με την διαφορά ότι δεν τυπώνεται πλέον σε χαρτί γιατί έχει αντικατασταθεί πλήρως από το PDF.

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;

Είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία η οποία εφαρμόζεται ήδη από χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Όποιο σύστημα τιμολόγησης και αν έχεις, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα σε λίγες ημέρες χωρίς καμία τροποποίηση ή επένδυση σε εξοπλισμό. Αυτό είναι άλλωστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των λύσεων We Do Connect.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ;

Είτε τα συνοδευτικά έγγραφα είναι σε χαρτί, είτε είναι ηλεκτρονικά, είτε τα παράγεις εσύ ο ίδιος, μπορούν να επισυναφθούν στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο και να αποσταλούν μαζί του. Εσύ θα τα βρίσκεις όλα μαζί αρχειοθετημένα. Ρώτα μας να σου δώσουμε την λύση που σου ταιριάζει !

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Τα οφέλη είναι κοινά και μετρήσιμα. Είναι η οικονομία χρόνου & κόστους και η αύξηση της παραγωγικότητας. Όλα γίνονται αυτόματα και είναι διαθέσιμα στον χρήστη σε δευτερόλεπτα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Ενημερώνεται για οτιδήποτε νέο συμβαίνει, και τα έχει όλα συγκεντρωμένα.
Αν αντιστέκεται ακόμα να σου πει το ναι, τότε ενημέρωσέ τον ότι αυτή θα είναι η πραγματικότητα από 1/1/2020 όπου υποχρεωτικά όλα τα παραστατικά θα ανταλλάσσονται ηλεκτρονικά. Τέλος, μπορείς ακόμη να τον παροτρύνεις να μπει και εκείνος στην ηλεκτρονική εποχή λέγοντας το «ναι» ή να τον συμβουλέψεις να δώσει πρόσβαση στον λογιστή του που θα είναι πιο δεκτικός στο να έχει συγκεντρωμένη όλη την εισερχόμενη αλληλογραφία παραστατικών.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ;

Ναι είναι. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ταχύτερη από οποιαδήποτε άλλη λύση, είναι και η ασφαλέστερη για εσένα και τους συνεργάτες σου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία της πληροφορίας και των προσωπικών δεδομένων σου σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και ελεγχόμαστε για αυτό. Όλες οι υπηρεσίες του δικτύου We Do Connect, και το προσωπικό της Impact, είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 27001 για την Ασφάλεια της Πληροφορίας.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

Όσον αφορά στην Impact, ναι, είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, καθώς δίνουμε σημασία τόσο στην τεχνολογική υπεροχή όσο και στην ευθυγράμμιση με τις νομοθετικές αλλαγές και εξελίξεις. Θα δεις περισσότερες πληροφορίες παρακάτω στο Νομοθετικό Πλαίσιο.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ;

Έχουν ήδη ξεκινήσει και μόνο που το σκέφτεσαι… Άρα η απάντηση είναι: από την 1η μέρα!
Ήρθε η σειρά της επιχείρησής σου!
Ό,τι χρειάζεσαι για να εργάζεσαι πιο αποδοτικά και με λιγότερο κόστος!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η νέα εποχή ξεκίνησε, εσύ θα μείνεις πίσω;
Οι λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του δικτύου We Do Connect σε προχωρούν ένα βήμα μπροστά.

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!

Το τιμολόγιο εκδίδεται από το λογιστικό σύστημα, όπως συμβαίνει σήμερα, και οι λύσεις μας αναλαμβάνουν την:

 • δημιουργία του σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF)
 • φορολογική σήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία
 • ηλεκτρονική αρχειοθέτησή του και τυχόν συνοδευτικών εγγράφων
 • ηλεκτρονική αποστολή του στους πελάτες σου,
 • ενημέρωσή τους για να παραλάβουν το παραστατικό.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ

Η έναρξη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία η οποία εφαρμόζεται ήδη από χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η λύση Paperless Connect είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε τεχνολογική υποδομή και δεν απαιτεί αλλαγές στην υφιστάμενη διαδικασία τιμολόγησης. Μπορεί να εφαρμοστεί, με την μέγιστη ασφάλεια και εγγύηση, σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητας πολύ γρήγορα και καθιστά πλέον εφικτό αλλά και απαραίτητο τον ψηφιακό μετασχηματισμό για κάθε επιχείρηση.
Η αλλαγή είναι καλοδεχούμενη όταν συνοδεύεται από σημαντικά και μετρήσιμα οφέλη όπως είναι η εξοικονόμηση κόστους και η αύξηση της παραγωγικότητας για τα στελέχη μιας επιχείρησης.
Η επόμενη μέρα για την εταιρεία σου θα είναι για τα στελέχη του Λογιστηρίου μια και μόνο εργασία: η έκδοση των παραστατικών.

ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ...

 • στο χαρτί
 • στην εμφακέλωση
 • στα τηλεφωνήματα για να βρεις ποιος έχει παραλάβει το παραστατικό σου
 • στην αρχειοθέτηση
 • στη συσχέτιση υπογεγραμμένου Δελτίου Αποστολής και Τιμολογίου
 • στην αναζήτηση αρχείου στα κλασέρ

Όλα γίνονται αυτόματα
και βρίσκεσαι δευτερόλεπτα μακριά από αυτό που ψάχνεις.

Δώσε εσύ την λύση
που χρειάζεται η εταιρεία σου

Paperless Connect, η ασφαλής, οργανωμένη & πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών μεταξύ επιχειρηματικών συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Μάθε περισσότερα για τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά της, και συνδέσου τώρα!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ PAPERLESS CONNECT

Η IMPACT
είναι
ο συνεργάτης
που χρειάζεσαι

Η IMPACT είναι ο συνεργάτης που χρειάζεσαι

Είμαστε στο ηλεκτρονικό επιχειρείν από το 1998, και πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από το 2006.
Έχουμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη κοινότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Ελλάδα με +20.000 εταιρείες και +90.000 χρήστες.
Έχει επενδύσει σε εμάς η Quest Holdings, ο κορυφαίος όμιλος στον κλάδο της τεχνολογίας.
Ξέρουμε να φτιάχνουμε λύσεις που επιφέρουν κέρδος στους πελάτες μας, που τους κάνουν να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι για την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία μας.
Ξεχωρίζουμε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην υποστήριξη των λύσεών μας, αφού προσφέρουμε πάντα αυτό που υποσχόμαστε, στον χρόνο που υποσχόμαστε.

Μην μένεις στα λόγια μας, ρώτησε τους πελάτες μας.

GDPR

Η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε. (γνωστός και ως GDPR – General Data Protection Regulation) διαμορφώνει ένα νέο, αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για επιχειρήσεις και οργανισμούς που συλλέγουν, χειρίζονται και επεξεργάζονται συστηματικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
Η IMPACT σαφώς έχει προσαρμόσει τις διαδικασίες της με σκοπό την επιθυμητή διασφάλιση και προστασία των δεδομένων που διαχειρίζεται με μια σειρά ελέγχων, μηχανισμών και λογισμικών προστασίας κατά τη μετάδοση των τιμολογίων, επιπρόσθετα των απαιτήσεων συμμόρφωσης για την πιστοποίηση ISO 27001:2013 Ασφάλεια της Πληροφορίας.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Οδηγία 2001/115/ΕΚ του Συμβουλίου

 • Ως ηλεκτρονική τιμολόγηση (e-Invoicing) ορίζεται ως η αποστολή τιμολογίων με ηλεκτρονικά μέσα και περιλαμβάνει τη μετάδοση, αποθήκευση και ψηφιακή επεξεργασία τους.
 • Τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2004, με τελικό στόχο την αντικατάσταση των αντίστοιχων παραστατικών σε έντυπη μορφή.

Νόμος ν.4308-2014 (άρθρο 15)

 • Ο πλέον πρόσφατος νόμος για την ηλεκτρονική τιμολόγηση η οποία θεσμοθετείται και αναγνωρίζεται νομοθετικά ήδη από το 2006.
 • Βασικά κριτήρια εναρμόνισης: Αυθεντικότητα, Ακεραιότητα και Αναγνωσιμότητα κάθε παραστατικού από τη στιγμή της έκδοσής του μέχρι και την λήξη της περιόδου διακράτησής του από τον εκδότη και τον παραλήπτη.

ΠΟΛ1003/31-12-2014 (Παράγραφος 8, άρθρο 5.8.6)

 • Διευκρινίζεται ότι τα Δελτία Διακίνησης εμπίπτουν στον ν.4308-2014 έχοντας δυνατότητα πλήρους ηλεκτρονικής διαχείρισής τους.

Οδηγία 2014/910 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Παράγραφος 52, σελίδα 79)

 • Διασφαλίζεται η νομική αναγνώριση ηλεκτρονικών υπογραφών για την διαδικασία της διαχείρισης των ηλεκτρονικών Δελτίων Διακίνησης.

Οδηγία 2014/55/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 • Από τον Απρίλιο του 2019, οι φορείς του Δημοσίου των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια σύμφωνα με τα ΕΝ πρότυπα από τους οικονομικούς φορείς με τους οποίους συναλλάσσονται κατά την λήψη αγαθών, έργων και υπηρεσιών.
 • Η Ελλάδα ήδη από το Σεπτέμβριο του 2017 έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προετοιμασίας και συμμόρφωσης προς την παραπάνω Οδηγία.

ΑΑΔΕ απόφαση υπ’ αριθμόν ΔΣΣ Α 1122486 ΕΞ2018/10-08-2018 δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

 • Η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα γίνει υποχρεωτική για το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων από 1/1/2020, υπό καθεστώς το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.
 • Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιεύσεις, η φορολογική σήμανση στα παραστατικά θα είναι υποχρεωτική και θα μπορεί να πραγματοποιείται από τους παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης.